FØRSTE AFDELING var en STOR SUCCES.

Den første afdeling af ADAM Cup Denmark, som netop er kørt i weekenden, i og omkring Satrup i Slesvig, blev netop den succes, som vi drømte om.

Fredag fik kørerne placeret sig samlet på servicepladsen og for første færd, lørdag morgen summede det med spændte kører og service teams. Alle var glade og glædede sig til at komme i gang med den nye sæson.

Afviklingen af Cimbern Rally 2019, gik som smurt, på trods af flere afkørsler, og alle ADAM Cup deltagere, gennemførte med flotte resultater, også selv om der var enkelte der døjede med små problemer over dagen.

Vi startede 8 deltagere her i første afdeling, men rygterne vil vide, at vi kommer 9 til DM2, således der bliver endnu større konkurrence i cuppen.

Som Nicolai Jensen sagde efter løbet, ” sikke en stemning og positiv ånd, som der er blandt alle i cuppen på servicepladsen, den ånd bliver man helt høj og glad i låget af’, og følger op med: ”og slutresultat, 2’ere i cuppen på dagen, små 24 sekunder efter Sebastian Magnussen og Mette Jensen, er jeg godt tilfreds med”

Sebastian Magnussen og Mette Jensen, bliv dagens vindere, forfulgt at Nicolai Jensen og Vang Åge Hansen, og med Klaus Damm Kristiansen og Christian Mink på 3. pladsen.

Pointstillingen er opdateret og ligger på:

http://adamcupdenmark.dk/wp-content/uploads/2019/Stilling/Pointstilling-2019.pdf

Tillykke til alle, og dejligt med en succes opstart på cuppen.