WOW

Ja WOW, er nok det man kun kan sige om 2. afdeling af ADAM Cup Denmark, der blev kørt i og omkring Kjellerup, her i weekenden.

Her ved 2. afdeling, viste deltagerne i ADAM Cuppen, netop det vi virkelig ønsker i Dansk Rally en tæt og fair fight om sekunderne, som skaber spænding og kamp til sidste meter.

Dagen startede lidt træls, som man jo siger på de egne omkring Kjellerup for Peter Kiil, som fik en teknisk defekt med gearkassen, på vej ind på servicepladsen, og på trods af forskellige forsøg, lykkedes det ikke at finde fejlen, og derfor trak teamet sig inden start, en ærgerligt start på et løb.

NY i Cuppen var Rene Pallesen med co-driver Alex Westphalen, som var 100% klar til Deres første deltagelse i Cuppen, hvor bilen efter den var blevet købt, var gennemgået fra A til Z, for at sikre et godt resultat, allerede fra første meter.

Dog gik det desværre ikke lige som ønsket for Rene og Alex, idet de havde en afkørsel på prøve 3, over et skævt hop, hvor de ramte en jordvold og så sluttede deres rally her, netop det sted hvor  flere biler også havde afkørsel. Det som skulle have været en god start på Cuppen, endte desværre her, men Rene var hurtigt tilbage på servicepladsen og meldt ud at, han kommer tilbage og han allerede havde set på skaderne, så han var yderst fortrøstningsfuld på hurtigt af få bilen klar igen.

Der var over hele dagen sekund fight i toppen af Cuppen, hvor Sebastian Magnussen og Mette Jensen, lå og bytte 1. og 2. plads på prøverne med Klaus Damm Kristiansen og Christian Mink, indtil Sebastian og Mette satte ca. 10 sekunder til på prøve 6, og så kom Michael Broberg og Fritz Grove lige ind for højre og tog 2. pladsen, så der var lagt op til den helt store dyst og afgørelse på den sidste prøve, prøve 7, hvor der virkeligt blev gået til stålet og her kørte Michael og Fritz 0,01 sekund hurtigere en Sebastian og Mette, og dermed endte Michael og Fritz på 2. pladsen og Sebastian og Mette måtte tage 3. pladsen.

Disse 3, var ikke de eneste der gik til stålet, Nicolai Jensen og Vagn Aage Hansen, satsede alt for at opnå Powerstage points på prøve 7, hvilket resulterede i en mistet bagkofanger og ”defekt” baglygte, men det var dog desværre ikke nok til at få nogle af de efteragtede Powerstages points.

Virkeligt en god afdeling af ADAM Cuppen, med spænding og tætte sekund fights, som det skal være i sådanne en cup.

ADAM Cup Denmark resultatet efter DM2, er nu opdateret på hjemmesiden, og kan ses her. 

http://adamcupdenmark.dk/wp-content/uploads/2019/Stilling/Pointstilling-2019.pdf