3. afdeling og stillingen er tæt.

Så er det i den kommende weekend at der afholdes 3. afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally i og omkring Esbjerg, med Rally Centrum ved Korskro Motorsportscenter, Tinghedevej 6a, 6705 Esbjerg Ø.

Stillingen i toppen er tæt, hvor nummer 1 og 2 kun ligger med 2 points forskel, og med kun 7 point ned til 3. pladsen.

McBride Racing, checker tider, for at se om hvor de skal sætte ekstra ind.

Til netop dette Rally, er der indlagt 3 servicepauser, hvilket giver megen aktivitet i service området, men biler ind og ud hele tiden.

Her specielt også i ADAM lejeren, hvor der er “TEAM Spirit” og man hjælper hinanden på tværs af teams, hvilket støtter deltagernes og service mandskabernes sammen hold i hele Cuppen.

Anders Hartvig og Anja Søndergaard er klar til udfordringerne, efter et succesrigt Rally Sprint i Ringe, tidligere på måneden.

Dette Rally byder også på grus prøver, idet der er ca. 20% af prøverne der køres på grus, noget der ikke sker så tit i Danmark, så det bliver spændende at se, hvem der har erfaringen og hastigheden på netop dette underlag.

Tørre grusveje kan godt give problemer med udsynet, hvis man indhenter en forudkørende deltager.

Kig forbi og oplev suset og vi giver en gratis MadCroc energi drik til de første 50, der kommer forbi ADAM Cup lejren og siger: “MacCroc er energi til min hjerne

Den første ADAM Cup bil kører fra servicepladsen kl 12:41.