Alt blev vendt på hovedet

Der blive flyttet om på det hele i ADAM Cuppen, i forbindelse med DM4, som blive afviklet i og omkring Sorø lørdag d. 31. august.

Cupdeltagerne var alle klar fra starten af dagen, og Sebastian og Mette, var tilbage i deres genopbyggede bil, efter deres afkørsel ved DM3, så nu skulle der være kamp om topplaceringerne.

DM3 vendte om på stillingen, således den førende team med Sebastian Magnussen og Mette Jensen, lige pludseligt var på 4. pladsen, grundet deres afkørsel, men det er intet i forhold til hvad der skete til DM4 i den forgangene weekend, for her bliv der vendt rundt på det hele, idet flere af deltagerne udgik.

Foto: SCPhoto

Først måtte Klaus Damm Kristiansen og Christian Mink, trække sig på prøve 4, med en defekt motor,

Så havde Michael Broberg Sørensen og Fritz Grove Nielsen en voldsom afkørsel på prøve 7, hvor de kom for hurtigt ind i et sving og derfor måtte vælge at kører lige ud på en mark, men uheldigvis lå der en stor sten i græsset, som afmonterede forhjulet og bilen gik over næsen og rullede rundt, men store skader på karosseriet.

Foto: SCPhoto

Men som om dette ikke var nok, så udgik Nicolai Jensen og Vagn Åge Hansen også på prøve 7, men den knækket spindel, så træk akslen gik ud af gearkasse, og så når man ikke længere.

Foto: SCPhoto

Dertil havde Sebastian Magnussen og Mette Magnussen, problemer over hele dagen, med defekt styrestang, punktering og vibrationer fra bilen, så de ikke kunne kører for fuld kraft.

Nok med alle problemerne, Anders Hartvig og Anja Søndergaard var helt sikkert stået op, på den rigtige side at sengen, for de kørte hurtigt som aldrig før, og det viser at Anders er ved at føle sig tilpas i bilen igen, efter hans uheldige afkørsel i starten af sidste sæson, så nu skulle der kæmpes om topplaceringer, der også blev belønnet med en 2. plads til teamet på dagen.

Foto: SCPhoto

Dertil var Casper Algren Jensen og Jesper Rasmussen, også helt klar på dagen og kørte hele dagen gode og stabile tider, som resulterede i at de, fortjent var det hurtigste team på dagen og dermed sluttede på 1. pladsen, og dermed kravlede du godt op på resultatlisten.

Foto: SCPhoto

Sebastian Magnussen og Mette Jensen sluttede på en 3. plads, og Peter Kill og Niels Gramstrup på 4. pladsen.

Dette resultat har vendt helt om på resultatet i cuppen, og nu er cuppen lige pludselig er blevet meget tæt, meget mere end inden DM4 startede, lige som en cup skal være, med spænding til det sidste.

Se Resultatet i Cuppen HER

Foto: SCPhoto

Næste afdeling af ADAM Cup Denmark, køres sammen med DM5 i Roskilde, som afvikles lørdag d. 21. september, ved og omkring Roskilde Dyreskuepladsen, så kig forbi og følg med i det tætte opgør i ADAM Cup Denmark.