DM3 vel overstået for alle teams

Efter et løb med hurtige prøver med over 28% grus, kom alle teams i mål, efter et godt og igen tæt Rally.

Som tidligere skrevet, ramte Michael og Mette en sten på grusstykket på prøve 2, og måtte kæmpe sig igennem 2 prøver yderligere, med et venstre baghjul, som ikke kørte i samme retning, som resten af bilen, inden der var servicepause. Her kunne man konstatere at det ikke var muligt at oprette dette, grundet hele bagbroen var beskadiget.

MEN i tro ADAM Cup Denmark, en for alle og alle for en, fik man fremskaffet en ny bagbro fra et andet team, hvorefter alle servicefolk fra de forskellige teams, gik igang med at skifte bagbro, og det lykkedes af få den skiftet på godt 20 minutter, og så var Michael og Mette klar til kamp igen.

https://www.facebook.com/brobergmotorsport/videos/371669800540961/

Michael og Mette, satte naturligvis noget tid til, grundet dette, men det gjorde så at Henrik og Rikke, nu rykkede frem på en 2. plads, som de skulle forsøge at holde resten af dagen.

Det viste sig dog, at Michael og Mette, havde fået blod på tanden, og kørte nogle rigtigt flotte tider på de resterende prøver og de genovertog 2. pladsen, og holdt den til mål.

Henrik og Rikke, havde en godt, problemfrit og lærerrigt løb, og der kommer mere og mere fart i bilen, som jo er den helt rigtige retning, og dermed var der også store smil fra begge ved mål.

Igen havde Klaus og Christian kontrol over løbet, og tog også Powerstage point, men det gjorde dog ikke at de kom lidt for tæt på en chikane, som resulterede i en bukket forskærm, så selv om man er komfortabelt foran, skal man stadigt hold fuldt fokus, for ellers får man buler med hjem 😉

Dagens resultat:

1. plads Klaus og Christian

2. plads Michael og Mette

3. plads Henrik og Rikke

Alt er stadigt muligt i mesterskabet, så der vil stadigt være noget at kører om, til sidste afdeling, og vi håber af Casper og Peter får Deres bil klar, samt at nogle af de andre Cup biles ejere, også kommer ud af buske og deltager i DM4.

Se resultatet for ADAM Cup Denmark, efter 3. afdeling HER

Der er nu 3 uger til finalen, som køres på Djursland d. 24. oktober, med Rally Centrum i Kolind.