Gang i Cuppen igen.

Så var det i weekenden, at der igen blev kørt Rally i Danmark, eller nærmere i Nord Tyskland, idet Rallye Cimbern, var tællende til første afdeling af Danmarks Mesterskabet.

ADAM Cup Danmark, var igen repræsenteret af nogle rigtigt stærke teams, ved denne første afdeling, på trods af COVID-19, som jo naturligvis gør afviklingen lidt anderledes, da man som deltager og arrangør, jo skal tage hensyn til dette.

Der var 3 biler til start, da den nye team i klassen, Jesper Thorsø Jensen/Vagn Åge Hansen, måtte melde afbud, efter de havde været involveret i et mindre færdselsuheld i forbindelse med rallytesten i Esbjerg, og dermed ikke kunne nå at få bilen klar.

Men det gjorde ikke dysten mindre spændende, idet Casper Algren Jensen, lagde hårdt ud, således at han allerede efter de 2 første, førte klassen med 15 sekunder, så der var noget at kører efter for sidste års henholdsvis nummer 1 og 2, og Casper viste at i år, er det hans tur til at vinde. Dog mistede Casper bremserne på den lange prøve 3, hvor han i en nedbremsning til en V2, ikke kunne nå at stoppe, men fik sat bilen i skred, for at bremse farten, men det lukkedes ikke helt, så han endte med at kører baglæns ind i en, heldigvis tom garage, og dermed stoppede løbet desværre der.

Meget surt når nu han var foran, og teamet følte at de havde super god gang i bilen, og at prøverne passede til dem. Men Casper har et godt team bag sig, så bilen er allerede skilt ad, for at se omfanget af skaderne, og teamet kæmper for at få bilen klar til næste DM på Lolland Falster.

Hermed var der kun 2 biler tilbage i klassen, som nu skulle kæmpe om sejren, og da vejret skiftede fra vådt til tørt og vådt igen, var det svært at finde det rigtigt dæk valg, og det våde vejr gjorde ikke prøverne mindre lumske, når der blev kørt vådt græs og jord ud på asfalten, så det er med at holde 100% fokus på vejen og underlaget.

Da dagen var overstået, trak Klaus og Christian det længste strå, og stod øverst på sejers skamlen, med et komfortabelt forspring ned til Michael og Mette, som tog 2. pladsen på dagen.

Nu skal bilerne gennemgås, inden 2. afdeling af ADAM Cup Denmark mesterskabet, som køres sammen med DM2 på Lolland Falster d. 19. september, hvor det nye Team Larsen-Motorsport & Bernholm, også stiller til start.

Se point stillingen HER