Hjælper største konkurrent.

ADAM Cup Denmark viser sig igen fra sin bedste side og beviser at kammeratskabet, social opbakning og god sports ånd, er grundpillerne i Cuppen, og netop derfor har den gang på gang, bevist at det er stedet, det sker i Dansk Rally, hvis man ønsker fair, reel og tæt kamp om point.

Det kan Michael Broberg Sørensen talt med om.

Privat foto: Michael Broberg Sørensen

Michael udtaler: Efter vores afkørsel ved DM4, så det lidt skidt ud, da vi ikke lige havde diverse dele på lager og noget af det ødelagte skulle hentes hjem fra Tyskland, og der er leveringstid på. Men jeg har fået hjælp fra rigtigt mange, som bl.a. Lars Krabbe, som har lånt mig fjedreben fra hans bil, BR Service, som har flyttet rundt på kalenderen, for at få bilen rettet, Lasse Murmann for lån af dele, og mange flere, således vi står klar til start til DM5 på lørdag.

Men den største tak, skal lyde til min kone, Nadia som har være tålmodig og klaret ungerne i de 3 uger det har taget at få bilen klar igen, slutter Michael.

Men det stopper ikke her. Klaus Damm Kristiansen, sluttede DM4, med en ødelagt motor, og grundet arbejde, herunder udenlands rejser, meldte han straks ud og han ikke, havde mulighed for at nå at få lavet en ny motor til DM5, og dermed ikke kunne stille op til DM5, og det er jo kedeligt, da det er netop Klaus der fører ADAM Cup Denmark.

Her slog Sebastian til, og har udlejet hans ekstra motor til Klaus, et tilbud Klaus tog imod, og han er dermed også klar til DM5.

Privat foto: Klaus og Sebastian til Rally i 2013, hvor Sebastian var co-driver for Klaus.

Sebastian udtaler: Klaus er min største konkurrent, og jeg var meget ked af at han ikke kunne komme til DM5, så jeg valgte at tilbyde ham, at han kunne leje min ekstra motor, således han kan stille til start.

Det er vigtigt for mig, at der er konkurrence i Cuppen, og det ville helt klart være et stort afsavn, hvis Klaus ikke var med, også selv om det så koster mig en højere placering i klassen, JA altså forudsat at han kører fra mig, slutter Sebastian med et smil på læberne.

Som skrevet, så der ADAM Cup Denmark, mere end Rally, det er kammeratskab, sjov, glæde og sammenhold.

Kom og følg med i ADAM Cup Denmark på lørdag i Roskilde. Det starter på Roskilde Dyreskueplads kl. 12:00.