Rally talent overtager vinderbil.

Det unge Rally Talent Patrick Brill Clausen, overtager ADAM Cup Denmark vinderbilen fra 2019 og 2020, som blev kørt af Klaus Damm Kristiansen, og satser på at han kan bibeholde de flotte resultater, som bilen tidligere har kørt ind.

Men det kommer nok ikke til at ske ved første løb, da det jo er en lidt anderledes bil end den, han tidligere har kørt i, og dermed skal den nye bil lige ind under huden først, men derefter skal det nok komme til at gå stærkt.

Patrick udtaler: Jeg skulle videre, og ønskede at komme til at kører DM, men på en sådanne måde at jeg kan udvikle mig, og så økonomien også kan følge med, og der var jeg ikke i tvivl om at ADAM Cup bilen, er den helt rigtige for mig.

Det er stort for ADAM Cup Denmark at få nye Rally talenter med i Cuppen og dejligt at Patrick kan se mulighederne, udviklinger og økonomien hænger sammen, i stedet for at forkøbe sig, og ikke have penge til at deltage, for uagtet hvorledes man vender og drejer det, så bliver man kun bedre ved at kører så mange prøve kilometer som muligt, man udvikler sig ikke ved at have en flot og dyr bil stående i garagen, som man ikke har råd til at kører i.

Vi ser frem til ADAM Cup Denmark i 2021, som efter planen, kommer til at indeholde et større udenlandsk løb, for at udfordre og udvikle deltagrene.

Der er flere gode nyheder undervejs, så hold øje med dette.