Resultatet efter DM2

Den 19. september, bliv Sydhavs Jubilæumsrally afviklet i om omkring Nykøbing Falster, med 55 startende biler.

ADAM Cup Denmark, var naturligvis også tilstede, og det blev igen en tæt kamp, om top placeringerne.

Det debuterende team Larsen-Motorsport Bernholm, med Henrik Larsen, og hans nye co-driver, Rikke Bernholm, fik igennem dagen, mere og mere fart i bilen, efter som, det nye samarbejde udviklede sig, og Henrik fik lært mere og mere omkring bilen og dens muligheder på prøverne, og dermed kom deres tider i slutningen af dagen, til at være ganske fine, og de bliver helt sikkert bedre ved det kommende løb næste weekend ved DM3.

Klaus og Christian og Michael og Mette, skiftes til at føre over dagen, men ved sidste servicepause var Klaus og Christian 10 sekunder foran, så det var nu Michael og Mette skulle sætte tempoet op, for der var noget at hente.

Som Michael udtaler:
Jeg satsede og tabte kampen mod en kantsten, det kostede én punktering, og så var den sejr langt væk. Vi fik dog skiftet hjulet, og trods en bøjet bærearm så tog vi klassens hurtigste tid på løbets powerstage/SS8, et lille plaster på såret, men fedt at køre i ens materiel, og hvor mandskabet er det afgørende element.

Så det blev som ved DM1, Klaus og Christian, der tog sejren, med Michael og Mette på 2. pladsen.

Grundet COVID-19, fik vi ikke overrakt alle de flotte præmier ved DM1, så i forbindelse med præmie overrækkelsen ved DM2, som foregik forsvarligt på trailer parkeringspladsen, uddelte vi præmier for både DM1 og DM2.

RESULTATET DM1.
1. plads Klaus og Christian, 2. plads Michael og Mette

RESULTATET DM2:
1. plads Klaus og Christian, 2. plads Michael og Mette, 3. plads Henrik og Rikke

Se stillingen efter DM2 her: ADAM Cup Denmark Stilling

Vi ses i den kommende weekend, til endnu et tæt kamp i ADAM Cup Denmark.