Sæsonen 2020

Lørdag blev den sidste afdeling af ADAM Cup Denmark kørt, sammen med sidste afdeling af Danmarks Mesterskabet i Rally, på Djursland.

Det var et godt, flot og krævende Rally, som dagen også viste.

Som tidligere skrevet, så skulle Klaus og Christian i mål for at nå topplaceringen, og dette på trods af Klaus havde pådraget sig en skulder skade, ved en mountainbike ulykke, så det var en kamp at komme igennem.

Og allerede på prøve 2, gik det galt i en lang kurve på den lange grusprøve, hvor de kom for langt ud, og ramte en af de opstillede 500kg sandsække, som er opstillet for at beskytte huse m.v. på ruten, imod afkørerende biler. Ved mål valgte de af tage et tidstab på prøve 3, ved bare at kører direkte i mål, og dermed indkassere en tidsstraf.

På bedste og altid sporstmæssige vis, var alle ADAM Cup mekanikkere fra alle teams, klar til at tage fat på bilen da den kom ind, for at få den udbedret og vurderet om hvorvidt det var muligt at fortsætte. Det blev hurtigt konstateret at det kun var forlygten der kunne blive et problem, da der stort set, kun var parabolen tilbage, men med en masse gaffetape, og noget klart posttape som lygteglas, bliv lygten genopbygget og så var de klar til de sidste 6 prøver i løbet.

Michael og Mette havde også deres at se til, da Mette under løbet fik en opringning fra datterens efterskole, om at datteren var kørt på hospitalet. Et sådanne opkald skal også lige håndteres, og det er ikke let, men heldigvis, havde efterskolen styr på det, således Mette og Michael, kunne kører færdigt, hvorefter Mette straks kørte videre, for at se til hendes datter. Datteren har det godt, og er tilbage på skolen.

Henrik og Rikke, fik endnu engang en masse erfaringer, så de er 100% klar til den nye 2021 sæson, og har udtrykt at satsningen på ADAM Cuppen, var det helt rigtige valg.

Da dagen var gået så resultatet således ud.

Dagens resultat:

1. plads Michael og Mette

2. plads Klaus og Christian

3. plads Henrik og Rikke


COVOD-19

2020 har været et udfordrende år for alle, både erhvervslivet, private og sportsgrene, men vi har været så heldige at vi har kunne afvikle 4 ud af 6 afdelinger i disse COVID-19 tider, og det skal vi være glade for.

Årets resultat for 2020 i ADAM Cup Denmark blev som herunder, og vinderne fik uddelte Deres flotte gavekort fra FLEX1ONE på henholdsvis kr. 10.000 6.000 og 4.000 til køb af FLEX1ONE vare, fra Deres store sortiment, og der var nogle servicefolk der slikkede sig om munden, i håbet om at få mere og noget nyt værktøj til servicevognen………

1. plads Klaus og Christian

2. plads Michael og Mette

3. plads Henrik og Rikke

Stort TILLYKKE til vinderne og ses vi i 2021, det kan du tro vi gør………..