Stillingen efter 1. afdeling.

Første afdeling af ADAM Cup Denmark, kørtes lørdag d. 26. Juni, hvor der var 2 teams til start.

Begge Teams gennemførte, på trods af at prøverne havde mange lange lige ud stræk, og der har en Cup bil ikke de sammen kræfter som andre i RC5 klassen, hvor de også deltager.

Dagen var, tør og støvet og der var sekund dyster allerede fra første meter, imellem de 2 teams, men i sidste ende var det Jesper og Jacob der løb af med sejren i denne første afdeling, men er sikker på at Anders og Klaus, har fået blod på tanden til næste afdeling, da det hele var lige ved og næsten.

Grundet COVID-19, har ADAM Cup Denmark, vurderet at denne Cup, som jo er ment som en Cup for dem der er på vej ind i sporten, og vil have en rigtig Rally bil, til små penge, og som er prismæssigt fornuftig at vedligeholde, samt de der nyder at kører Rally på en økonomisk fornuftig vis, at man deltager i Mini Rally Syd Tuneringen, og Deres tællende løb.

Dog blev Mini Rally Syd tuneringens første afdeling, aflyst netop p.g.a. COVID-19, så vi leder efter et ekstra tællende løb til Cuppen, således vi kan holde os på det 4 løb for sæsonen.

Mere herom senere.

Se Mesterskabs resultatet efter 1. afdeling HER